Monday, 18 June 2018

STEAMER 500BAG .


Cuba teka.. Mesin cendawan ape yg plg penting dlm setiap projek tanaman cendawan... 
Yg menentukan lbh 70% drpd projek cendawan tu hidup atau mati @ berjaya atau gagal..
.
Ce teka..
Kalau anda teka 
Mesin bagging @ mesin mixer @ mesin conveyour @ mesin bag crusher @ autoclave
.. Semuanya salah ye..
.
Yg betulnya ialah
STEAMER
.
Steamer digunakan utk kukus bag cendawan.. Kenapa nk kena kukus sbb Kita nk matikan microb2 jahat dan fungus2 lain dlm bag sblm nk masukkan benih cendawan yg anda ingin tanam.. 
.
Tp kalau steamer anda x boleh nk matikan bendasing dlm bag tu.. Mcm mana benih cendawan yg anda nk tanam tu dpt tumbuh n mendatangkan hasil... 
.
Kita boleh buat bag 
500bag sehari mcm kebanyakan pengusaha
atau 1,000bag sehari mcm boss yoe hairol kg tok uban, 
atau 2,000bag sehari mcm abg syukri dlu taukey besa rawang
atau 10,000bag sehari mcm 7star mushroom semnyih 
atau 50,000bag sehari mcm cnc johor..
.
Kenape mereka ni confident buat bag banyak2.. Sebab mereka CONFIDENT STEAMER yg mereka gunakan DPT BERFUNGSI DGN BAIK
.
Cuba bayangkan buat 10,000 sehari .. Setiap hari.. Kalau guna steamer yg kita tiru designnya drpd farm kawan kita.. Atau beli 2nd hand sbb nk murah.. 
.
Just imagine kalau buat 1,000 sehari pn.. Kalau x menjadi.. Modal dh hampir rm1,000 sehari buang.. 
Baik bagi sedekah masjid.. Atau sedekah anak yatim.. Atau yg plg best baik buat belanja g jalan2 1family.. 
.
+ ANDA X MAU GAMBLE DGN STEAMER.
+ ANDA NK BETUL2 PATIKAN YG STEAMER ANDA DPT CAPAI SUHU 100°C DLM MASA YG SINGKAT
.
Baru lah anda dpt tidur lena mlm2 tau bag yg anda kukus tu.. Semuanya akn menjadi..
.
So.. Kalau anda nk kami bantu anda dapatkan STEAMER YG BAGUS.. 
YG KAMI KAJI LBH DARI 1TAHUN DESIGN DIA.. 
YG KAMI ASSURE SUHU DIA CAPAI 100°C DLM MASS YG SGT SINGKAT.. 
.
PM KAMI KT BAWAH SEKARANG.. Insya Allah kami sedia membantu.n
.
Terdapat pelbagai saiz.. Sesuai utk setiap projek anda
.
Pm kami sekarang
.
Tq

#PembekalMeainCendawanNo1Malaysia
www.mesincendawan.com








No comments:

Post a Comment